Oppdag en bedre måte å arbeide på. 

Vi ønsker å gjøre det enkelt for våre kunder.  Med Google  Apps for business ligger alt til rette for dette.

Vi bruker Google nettsteder som publiseringsplattform - i likhet med 5 millioner bedrifter over hele verden. 
Google nettsteder er kraftig nok for et firmas intranett, og er samtidig enkelt nok for et familienettsted.

Med Google  Apps for business kan du få mer enn et nettsted. Du kan velge mellom apps som passer for akkurat din virksomhet, uten ekstra kostnader.  Google Apps er et skybasert kontorsystem som du og medarbeiderne dine kan bruke til å holde kontakten og samarbeide overalt – fra enhver enhet. Det er enkeIt å konfigurere, bruke og administrere, og det hjelper deg å arbeide på en smartere måte og fokusere på det som er viktigst. Du kan velge mellom bl.a E-post, kalender og dokumenter på nettet – så du kan arbeide uansett hvor du er.

 
 
 
 
 
 
 
 


Tjenster som ligger i våre løsninger er:
Domenerådgivning, servertjenester, e-postløsninger, informasjonsarkitektur,  forretningsrådgivning m.m.

Profilering og markedsføring
Å fremstå helhetlig i kommunikasjon er viktig for å underbygge bedriftens seriøsitet i markedet. I tillegg til nettstedet vil en god grafisk profil tydelig vise hvem bedriften er og hva den står for og hva den tilbyr, vi vet hva som fungerer. 

Vi bistår med komplette løsninger fra idé til ferdig produkt. Vi har lang erfaring med produksjonsprosesser og velger løsninger som gir optimale resultater. Vi hjelper deg med designen og utformingen av logo, visittkort, brevark, konvolutter, brosjyrer og øvrig markedsmateriell. Vi kan også gi gode råd og tips om spesialeffekter som styrker budskapet, øker oppmerksomheten og kvaliteten. Vi er klar til å ta utfordringen.